دوره 21 (1402)
دوره 20 (1401)
دوره 19 (1400)
دوره 18 (1399)
دوره 17 (1398)
دوره 16 (1397)
دوره 15 (1396)
دوره 14 (1395)
دوره 13 (1394)
دوره 12 (1393)
دوره 11 (1392)
دوره 10 (1391)
دوره 9 (1390)
دوره 8 (1389)
دوره 5 (1386)
دوره 4 (1385)
دوره 3 (1384)
دوره 2 (1383)
دوره 1 (1382)
کلیدواژهها = صنایع غذایی
تعداد مقالات: 2
قابلیتهای پویای تحقیقوتوسعه و تأثیر آنها بر عملکرد نوآورانهی شرکتهای صنایع غذایی تولید کنندهی شیرینی و شکلات
دوره 18، شماره 40، تیر 1399، صفحه 35-54
ارزیابی و اولویت بندی عوامل موثر بر تجاری سازی محصولات نانوفناوری در صنایع غذایی ( مطالعه موردی : شرکت کشت و صنعت گلستان)
دوره 16، شماره 34، اسفند 1397، صفحه 5-16